Om oss

PRISER

Alla priser som anges på hemsidan är svenska kronor inkl. 25% moms.

LEVERANSTIDER

Leveranstider har påverkats en hel del av Corona. Leveranser inom Sverige brukar komma fram på tre arbetsdagar.

FRAKT

Fraktavgiften räknas ihop i kassan. Alla produkter skickas med Postnord.

TULLAVGIFTER

Köparen ansvarar för alla former av tullavgifter som kan tillkomma. Jag ansvarar inte för förseningar på grund av tullhantering.

BETALNINGSALTERNATIV

Jag accepterar kreditkort, PayPal, Klarna och Swish.

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Vi följer distanshandelslagen, detta ger dig som kund rätten att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar. Om varan inte är i nyskick så har vi rätten att dra av skälig summa för detta. Vid användande av ångerrätt så vänligen kontakta oss innan varan skickas, så vi vet att den är på väg tillbaka till oss. På Konsumentverkets hemsida finns en ångerblankett som du kan använda om du önskar.
Skicka med din ordersedel eller beställningsnummer. Du som kund står för returfrakten, och varan får inte skickas mot postförskott eller som REK.
Att inte lösa ut sitt paket är inte en giltig ånggerrätt, och kommer att debiteras med 500:-.
Du måste alltså hämta ut ditt paket, och därefter kan du ångra ditt köp. Pengarna återbetalas snarast möjligt, dock senast efter 30 dagar.
Brev som inte går ned i brevlådan, eller behöver lösas ut, kan ta upp till 14 dagar för hantering.
Ångerrätten gäller INTE för specialtillverkade produkter.
Alla returer skickas till: EMOTICON AB, Axamo Skogsväg 28B, 55594 Jönköping

ÖVRIGT

Tänk på att bilder inte alltid återger färgerna korrekt på din skärm. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och fel i lagersaldo.

KLARNA

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

KONTAKTINFORMATION

EMOTICON AB
Jessica Bolander, Jönköping, Sverige
Tel: 079-336 07 01
Org. nr: 559417-2271
E-post: info@emoticon.nu
Kontakta mig via Facebook >>